در جلسه ای که به ریاست مهندس عظیم دادگر،با حضور مهندس باجلان مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی استان، مدیران و کارشناسان شهرستانی برگزار شد، گفت: نیازسنجی و شناخت ظرفیت های موجود هر منطقه است ضروری است تا هر محصول بر اساس استعداد آن منطقه تولید و کارهای فرآوری آن انجام شود.
وی افزود: صدور مجوز برای افراد باید مبتنی بر اهلیت و توانایی آنها باشد تا شاهد تسریع در روند انجام کار باشیم ؛برخی از افراد ممکن است به ما مراجعه کنند و درخواست مجوز کنند درحالی که سرمایه کافی برای شروع طرح، دانش و تجربه کافی در این زمینه را ندارند، بنابراین شرط و اولویت ما باید توانایی افراد برای اجرایی کردن طرح ها باشد.
مهندس دادگر تصریح کرد: نظارت و بررسی طرح ها باید کاری مستمر باشد ؛چون ممکن است برخی از افراد تنها برای استفاده از تسهیلات اقدام به کسب مجوز نمایند، البته خوشبختانه کارشناسان حوزه صنایع تکمیلی وغذایی سازمان نسبت به این موضوع عملکرد مؤثری داشته اند.
مهندس دادگر به کمبود سردخانه ها دراستان اشاره کرد وگفت: متأسفانه در زمینه توسعه سردخانه ها شاهد کمبودهایی درسطح استان جهت ذخیره سازی گوشت وسایر محصولات غذایی و باغی هستیم و نیاز است با جذب سرمایه گذار و حمایت از آنها این ظرفیت استان را ارتقاع دهیم ،چون استان ظرفیت ۱۰۰ هزار تن احداث سرد خانه رادارد.
خبرنگار؛
- خبرنگاروسردبیر
اخبار پیشنهادی این نویسنده::
- اجنماعیاسفند ۱۷, ۱۴۰۲در بحث آموزشهای مهارتی تحقق آفرین باشیم
- اخبار مهماسفند ۱۷, ۱۴۰۲۵ هزار کارگاه فنی و حرفه ای در سطح کشور فعال است
- اجنماعیاسفند ۱۷, ۱۴۰۲۹۰ درصد کارگاههای فنی و حرفهای لرستان فعال هستند
- خبر هااسفند ۱۵, ۱۴۰۲خانههای غیرمجاز گردشگری در لرستان ساماندهی می شود
Visits: 1