صید احمد مرادی گفت: در ۱۱ شهرستان در زمینه فرآوری و بسته بندی انواع محصولات کشاورزی شامل حبوبات ،شوریجات، ترشیجات، سبزیجات و فرآورده های لبنی، پخت نان، عسل، مرباجات، جوانه گندم و سایر صنایع جانبی با هدف کاهش ضایعات کشاورزی و با هدف رونق اقتصادی فضای کسب وکار ، بازار رسانی و کسب درآمد و تأمین امنیت غذایی کارگاههای صنایع تبدیلی وغذایی ایجاد شده است .
وی افزود: راه اندازی صنایع مزبور اغلب از سرمایه مالی بخش خصوصی و توسط کارآفرینان هزینه شده در این راستا سازمان جهاد کشاورزی در زمینه اولویت بندی، ارائه مشاوره فنی، استانداردسازی، پروندهسازی و اعطای شناسه ملی در امر تولید ایفای نقش نموده است
خبرنگار؛
- خبرنگاروسردبیر
اخبار پیشنهادی این نویسنده::
- اجنماعیاردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۳توجه به حوزه فرهنگ و هنر در لرستان الزامی است
- اقتصادیاردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۳بازگشت ۲۳۹ واحد غیر فعال بخش کشاورزی به چرخه تولید
- اجنماعیاردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۳با وحدت سرمایه گذاران رفته را بر گردانیم
- اجنماعیاردیبهشت ۱۲, ۱۴۰۳رونمایی از دو عنوان کتاب خبرنگاران لرستانی
Visits: 0