در این مراسم دکتر مریم کوشکی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه تضمین سلامت افراد جامعه در تغدیه سالم است؛ گفت: مردمی سازی سلامت یعنی اینکه مردم در سلامت خود مشارکت نمایند و همه بدانند که چه چیزهایی برایشان مفید و چه چیزهایی برای آنان مضر است.
وی استفاده از فست فودها و غذاهای چرب را مضر دانست و بیان داشت: در حد امکان سعی شود از غذاهای فست فودی و سرخ کردنی استفاده نشود و بیشتر از غذاهای سالم، مفید، بخار پز، چربی های حاوی امگاه۳ و میوه ها و سبزیجات مختلف استفاده شود تا سلامت همه افراد جامعه تضمین گردد.
معاون بهداشت دانشگاه استفاده از تنقلات و ریزمغزهای مفید، بجای مواد فست فودی و چیپس و پفک را ضروری دانست و تاکید کرد: در صورت علاقه به این مواد خوراکی که مضر اند؛ حد اقل شش ماه یکبار و در حد کم و همراه با سبزیجات استفاده شود؛ زیرا غذاهای فست فودی و استفاده بیش از حد از چربی ها، باعث انسداد عروق قلبی در افراد می گردد.
وی استفاده از میان وعده های سالم شامل: میوه و سبزیجات، ریزمغزها و تنقلات مفید برای افراد و دانش آموزان را مهم دانست تا از چاقی ناخواسته و افت فشار آنان طی روز، جلوگیری نماید.
در این مراسم بر فعالیت های مشترک و همکاری خوب دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اداره کل آموزش و پرورش استان، در راستای حفظ سلامت روحی و جسمانی دانش آموزان طی سال، تاکید شد تا دانش آموزان در کمال صحت و سلامت به کسب علم و دانش بپردازند.
در پایان این مراسم از ۱۰ نفر از دانش آموزان ساعی در عرصه ی فعالیت های فرهنگی مرتبط با حوزه ی سلامت و تغذیه سالم توسط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان و ۵ دانش آموز دیگر از طرف آموزش و پرورش استان به صلاحدید مدیر مدرسه مهدی قاضی دو، هدایایی تقدیم آنان شد.
برپایی نمایشگاه تغدیه سالم، نقاشی و کاریکاتور از جمله دیگر فعالیت های جانبی دانش آموزان مدرسه دخترانه مهدی قاضی دو در خرم آباد بود.
خبرنگار؛
- خبرنگاروسردبیر
اخبار پیشنهادی این نویسنده::
- اجنماعیاردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۳توجه به حوزه فرهنگ و هنر در لرستان الزامی است
- اقتصادیاردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۳بازگشت ۲۳۹ واحد غیر فعال بخش کشاورزی به چرخه تولید
- اجنماعیاردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۳با وحدت سرمایه گذاران رفته را بر گردانیم
- اجنماعیاردیبهشت ۱۲, ۱۴۰۳رونمایی از دو عنوان کتاب خبرنگاران لرستانی
Views: 1